RAL 7028 Dunkelgelb (Variant), Akrylmaling, 17 ml

SKU
1028453
Artikkelnr.
11320
Produsent
AK Interactive
kr 39,00
Tilgjengelighet: På lager
Kun 3 igjen
-
+

30 dager bytterett

Frakt fra 99 kr, Gratis over 3000 kr

Lynrask Levering

750 m² butikk i Oslo

Detaljer

AK Interactive sin nye 3. generasjons vannbaserte akrylmaling.

AK har utviklet dette konseptet og lansert et stort utvalg med over 350 forskjellige nyanser og fargertoner. Grunnfargene er laget i et "modulært system" slik at lysere og mørkere nyanser ligger tett på hverandre, som fører til at man på en enklere måte kan velge riktige farger til sine prosjekter. Siste tilskudd til serien er spesialfarger for AFV og en egen serie spesielt tilrettelagt figurmaling.

Denne malingen fra AK er kraftig pigmentert og har særdeles god dekkevne på alle underlag. Fantastisk for penselmaling og airbrush. Tørketiden er også vesentlig lengere en tradisjonelle vannbaserte akrylmalinger. Malingen hefter også meget godt til underlaget og har en unik overflateslitasje, og tåler alt av weathering produkter. Vi mener denne malingen er et kvantesprang i riktig retning når det kommer til brukervennlighet og resultat.

Ved airbrushing er det viktig å tynne malingen mer enn normalt!

Den store fordelen med vannbasert akrylmaling er at den er allergivennlig og helt fri for løsemidler. Malingen er laget i Spania og tilfredstiller de strenge krav til helse og miljø satt av Europeiske myndigheter. Malingen avgir ingen avgasser og kan brukes uten avtrekk eller utlufting. Dermed er denogså et meget godt alternativ til den "yngre garde".

Kompatibel med følgende maling i vårt sortiment:

  • Ammo by Mig Jimenez
  • Scale 75 Akrylmaling på tube

 

Uavhengig av kompabilitet er det viktig å prøve et ikke-synlig sted først. Blanding av maling og merker kan føre til uønskede reaksjoner!

Mer informasjon

Mer informasjon
Artikkelnr. 11320
Produsent AK Interactive