Frakt og leveringsbetingelser

Frakt/levering

Alle ordre sendes med Postens Klimanøytrale servicepakke. Ordre over kroner 3000,- sendes fraktfritt med Postens Klimanøytrale servicepakke.

Du kan også velge å få pakken hjem på døren (Postens Hjem på kvelden). Pris for levering hjem på dør fremkommer i kassen. 

Leveransevilkår

Alle ordre fra HobbyM blir sendt som Postens Klimanøytrale servicepakke eller hjem på døren (tilvalg) dersom annet ikke er spesifisert. Normal leveringstid vil være mellom 1 og 5 virkedager, avhengig av hvor i landet du bor. Vi tar forbehold om noe lengre leveringstid i perioder der HobbyM eller Posten har mye trafikk.

Det er ditt lokale postkontor som er ansvarlig for å sende ut hentemelding. Posten sender ut en påminnelse dersom du glemmer å hente en bestilt pakke. Dersom du fortsatt ikke henter ut pakken innen oppgitt dato, vil den bli sendt tilbake til oss.

For uavhentede og ikke-betalte pakker vil du blir belastet et gebyr på kr 298,- for å dekke kostnadene vi har hatt i forbindelse med den uavhentede pakken. Uavhentede varer omfattes normalt ikke av angreretten. Vi leverer til hele Norge med unntak av Svalbard og Jan Mayen. Ved kort- og kredittkjøp må vedkommende i følge loven være 18 år.

Opplysninger i nettbutikken

Vi tilstreber å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive-/ trykkfeil kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte.

Videre forbeholder vi oss retten til å kansellere din bestilling eller del av denne, dersom produktet er utsolgt. Ved utsolgtsituasjoner vil du få melding om dette, eventuelt sammen med informasjon om hva vi kan tilby i stedet. Du vil få muligheten til å akseptere vårt nye tilbud med de endringer vi angir i forhold til din bestilling, eller kansellere bestillingen.